lunes, 3 de noviembre de 2008

ERREZETA




PATATA TORTILA




INGREDIENTEAK:



-Arrautzak







-patatak






-gatza






-olioa

PAUSUAK:


-LEHENENGO: Zartagin batean, olioa berotzen jarri, patatak zatitan moztu, eta olioa berotu denean, bertan frijitu.
-ONDOREN: patatak frijitzen diren bitartean, nahi dituzun arrautzak plater batera bota, eta sardexka batekin ondo eragin.
-GERO: Patatak frijitu direnean, eragindako arrautzetara bota patata guztiak eta nahasketa guztia berriz, zartaginera bota, bertan egiteko. Denbora pixka bat pasa eta gero tortilari buelta eman.
-AZKENIK: Pixka bat itzoiten duzu, tortila ondo egina euki nahi baldinbaduzu, gehiago eduki egiten edo bestela, lehenago atera. Zua itzali eta tortila plater batera pasa, bertan minutu batzuk utzi erreposatzen, eta prest dago jateko.

No hay comentarios: